Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala intentarà lligar la continuïtat de Yeh, un dels millors de la lliga

Si el tennis taula està calant a l'Escala és perquè és un autèntic luxe poder veure figures internacionals com el taiwanès Chih-Wei Yeh i el suec Par Gerell a la sala polivalent. L'asiàtic és un dels jugadors més regulars de la competició i també un dels més respectats. Enguany, ha perdut un dels divuit partits disputats. 

El taiwanès Chih-Wei Yeh ha tornat a demostrar la seva vàlua com a professional. És la primera espasa del CTT CER l'Escala i és un dels noms més temuts a la Superdivisió Masculina. L'asiàtic ha guanyat 17 dels 18 partits disputats, un 94% d'efectivitat. Les victòries de més prestigui han estat contra Damien Roland Provost i Yaroslav Zhmudenko. Pels palistes de casa, Iker González i Xavi Peral, és tot un honor disposar de Yeh a l'equip.

Yeh se sent estimat i valorat pel club. A tot això se li ha d'afegir que el poble de l'Escala li agrada.

Amb la lliga acabada, el CTT CER l'Escala intentarà lligar la seva continuïtat.

Yeh ha coincidit amb el suec Par Gerell que enguany ha estat jugador i rival del CTT CER l'Escala. Amb l'equip escalenc ha guanyat 9 dels 10 partits. Ha estat el fitxatge més internacional fins al moment. Gerell durant una dècada va estar entre els cent palistes millors del món i ha competit a diferents Jocs Olímpics.

Iker González i Xavi Peral han concedit una entrevista als mitjans de comunicació locals. S'emetrà dilluns als espais esportius Zona Mixta de Ràdio l'Escala i l'Esports10 de Canal10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar