Publicitat
Publicitat

ERC, Junts i VOX fan campanya a l'Escala

Diumenge de campanya electoral a l'Escala. Per l'espai de La Platja del nucli antic s'hi van passejar la cap de llista d'Esquerra per Girona Anna Targa i la política de Junts, Laura Borràs. A Plaça Catalunya VOX hi va muntar una paradeta amb el cap de llista Alberto Tarradas.

Anna Targa i Anna Torrentà, els números 3 i 5 de la llista d'Esquerra Republicana a Girona de cara a les eleccions al Parlament del dia 12, van visitar l'Escala aquest diumenge acompanyades de la portaveu de la formació a l'Escala Etna Estrems.

Torrentà es referia a la feina feta a la comarca i a Catalunya com aval de la candidatura, avenços importants, per exemple,  en educació o salut.

Pel que fa a Etna Estrems recordava que Esquerra va desencallar l'ampliació del CAP de l'Escala i que és necessari que guanyi les eleccions, ja que queden molts temes pendents de resoldre.

La número 5 per Girona espera atreure els indecisos i convida al vot útil.

Diumenge també va visitar l'Escala Laura Borràs, que es passejava per la Platja del nucli antic acompanyada de l'escalenca Alícia Ribalta, del grup de Junts a l'ajuntament de l'Escala.

Ambdues incidien en la necessitat d'una Catalunya independent per afrontar els reptes de país.

Comentava que el vot a Carles Puigdemont és l'únic vot útil per lluitar contra Salvador Illa. 

Des de l'Escala es parlava d'una Catalunya independent per poder resoldre temes de proximitat.

Qui diumenge també va fer campanya a l'Escala va ser VOX, amb el cap de llista a Girona Alberto Tarradas acompanyat, entre d'altres, per qui va ser regidor a l'ajuntament de l'Escala Joan Ball·llosera. La formació va muntar una paradeta a Plaça Catalunya.

Explicava que VOX donarà la sorpresa i que es vol incidir en resoldre temes com l'ocupació d'habitatges o la inseguretat que genera la immigració.

Entre d'altres es mostrava contrari al que considera atacs del govern al sector turístic i hoteler.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar