Publicitat
Publicitat

Botiga al Carrer amb 'bona afluència' de clients

La UBET ha celebrat aquest dissabte una nova edició de la Botiga al Carrer. Hi han participat més d'una vintena de socis i com a novetat, s'han adherit noves tipologies d'establiments, així com s'ha ofert la possibilitat d'instal·lar els expositors davant els comerços.

Un total de 22 expositors s'han desplegat, aquest dissabte a la Platja de les Barques i a la Riba, amb motiu de la Botiga al Carrer. L'esdeveniment, que periòdicament organitza la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l’Escala (UBET), esdevé un gran aparador perquè els comerciants venguin els seus productes i alhora, es donin a conèixer a la ciutadania. En aquesta edició de maig, segons els organitzadors, l'afluència de clients ha estat "bona", sobretot durant la tarda.

Com a novetat, la Botiga al Carrer ha comptat amb una major afluència de socis i això, s'ha traduït en un ventall més ampli en les tipologies dels establiments. En són un exemple, els estands informatius d'un centre mèdic, d'una immobiliària o d'una empresa de lloguer de campers. A més, els participants per primera vegada també podien instal·lar els expositors davant la façana dels seus comerços. En aquest format, enguany, s'hi han adherit un total de tres botigues.

L'esdeveniment va arrencar a les nou del matí i es va estendre fins a les vuit del vespre. La UBET compta actualment amb uns 150 socis de diferents sectors, i aquesta setmana la junta celebrarà una nova reunió per encarrilar la temporada d'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar