Publicitat
Publicitat

La Penya Blaugrana de l'Escala passa balanç

L'Assemblea general de la Penya Blaugrana de l'Escala posa al dia l'activitat i comptes de l'entitat. Els problemes amb el repartiment d'entrades de la final de la Champions femenina provoca malestar a les penyes barcelonistes. 

La Penya Blaugrana de l'Escala ha fet repàs del darrer any amb la convocatòria de l'assemblea general ordinària de socis. Una trobada on entre altres aspectes es va notificar als socis el calendari d'actes passat i futur per aquest any i també el balanç econòmic de l'entitat. 

La Penya va ser al capdavant de l'organització de les Havaneres, La Botifarrada de Festa Major, el Campionat de Botifarra, La Fira de Puntaires i la Maribel en Xancletes.

La vintena de socis i sòcies assistents van aprovar els diferents punts de l'ordre del dia, on es va fer palès el malestar entre les penyes pel repartiment d'entrades a la final de la Champions femenina.

Just per aquest desplaçament, la Penya Blaugrana de l'Escala organitza un bus a Bilbao, tant pels qui tenen entrada pel partit com pels qui vulguin anar a donar suport a l'equip a la que serà la cinquena final de Champions, que el Barça jugarà amb l'Olympique de Lyon. 

La penya ha preparat tres tarifes pel viatge a Bilbao, 68 € pels socis de la Penya Blaugrana i penyistes, 75 € pels socis del Barça i 80 € per aquells que no són socis ni penyistes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar