Publicitat
Publicitat

L'art i la poesia regeixen la 'festa petita' de Sant Pelegrí

La festa de Sant Pelegrí s'ha celebrat aquest dimarts al vespre a Sant Martí d'Empúries, amb l'art i la poesia com a denominador comú. Ha estat la segona edició de la trobada, que ha comptat amb una bona rebuda per part del públic.

La segona edició de la festa de Sant Pelegrí ha comptat amb una programació centrada en la poesia i el patrimoni. La trobada, que s'ha celebrat aquest dimarts a Sant Martí d'Empúries, ha reunit a una vintena d'assistents en cada una de les propostes, i encara que els organitzadors han tingut la mirada posada al cel a causa de la pluja, el balanç global ha estat "positiu". 

Una visita guiada al nucli antic de Sant Martí d'Empúries ha emès la primera puntada de la programació, que també ha comptat amb un tast sensorial d'infusions 'Emporàrom' o un recital poètic a càrrec de Ramon Bartrina i Coral Rios. La jornada ha clos amb un acte de micro obert i tast de vins pel celler 'La Natural Wine' i, com a activitat itinerant, dotze artistes han exposat les seves obres de poesia visual al Castell Carolingi.

De fet, fou l'any passat quan es va recuperar la trobada de Sant Pelegrí a Sant Martí d'Empúries. Segons els retalls d'història local, els vilatans l'anomenaven "la festa petita", i s'erigia en un dia de celebració i d'unió ciutadana.

L'esdeveniment de Sant Pelegrí ha estat organitzat per diversos col·lectius artístics locals, l'Escala Cultura i el Veïnat de Sant Martí d'Empúries. La poesia, l'art i el col·lectivisme han estat els punts troncals d'aquesta segona edició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar