Publicitat
Publicitat

Torna el gat més mandrós, s'estrena Garfield

Aquesta setmana s'estrena 'Garfield', nova adaptació cinematogràfica de les populars vinyetes del gat mandrós. Els adults i amants el terror tenen una cita amb l'actriu Sydney Sweeney.

'Garfield: la pel·lícula' és l'opció familiar de la setmana, nova cinta d'animació protagonitzada pel popular gat mandrós de color taronja, que viu com un rei, li agrada la lasanya i sempre té problemes de pes. Ara viurà una aventura delirant al món exterior amb el seu pare biològic. Una adaptació doblada al català i per un públic molt petit.

Sidney Sweeney produeix i protagonitza 'Immaculate' film de terror atípic on treu molt de profit de velles trames d'aquest gènere i amb un final sorprenent. Això sí l'escenari principal és una vegada més un convent ple de secrets.

Immaculate (Diamond Films España) · Sydney Sweeney és Cecilia · Foto: Neon 66

'Ooh La La!' és la comèdia francesa de la setmana, l'actor Christian Clavier torna després de la saga 'Dios mio' amb una proposa divertida d'embolics, ara per riure una estona de les classes socials franceses. Tot començarà amb una prova d'ADN amb resultats... inesperats.

Ooh La La! (Tripictures) · Foto rodatge 

I Torroella estrena 'Los niños de Winton' l'últim treball d'Anthony Hopkins un biopic de Nicholas Winton qui va ajudar a salvar centenars de nens amenaçats pels nazis als inicis de la Segona Guerra Mundial.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar