Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala jugarà un duel d'infart contra el Prat i el CER tanca la lliga a Olot

El futbol necessita guanyar contra el Prat per continuar somiant amb unes possibles promocions d'ascens. El Prat també està obligat a guanyar per continuar tenint opcions. El duel està programat per diumenge a les 12.30h. El bàsquet jugarà a casa i el tennis taula tanca la lliga a Olot.

Partit decisiu pel FC l'Escala i també pel Prat si volen aspirar a la cinquena posició, una plaça que és ocupada pel Tona, que depèn d'ell mateix per classificar-se per les promocions d'ascens. Els osonencs tenen 47 punts mentre que l'Escala i Prat en tenen 45. Tots els partits es jugaran diumenge a dos quarts d'una.

El segon equip juga demà dissabte a les cinc al camp del Global Palamós. Els de Salam són segons i esperen que el líder Camallera empati o perdi contra el Jafre de Salvat. El proper rival de l'Escala ocupa la penúltima posició. Ha guanyat cinc dels vint-i-set partits disputats. En el partit de la primera volta, els anxovers van guanyar 5 a 2.

En tennis taula, el CER l'Escala tanca la lliga a Olot demà dissabte a dos quarts de set, mateix horari a tots els partits de l'última jornada de la Superdivisió masculina. Serà el primer derbi gironí de la història a terres olotines. El primer va ser el 13 de gener a l'Escala, un duel que va omplir la sala polivalent més que mai (4-1).

Els únics que es juguen alguna cosa demà dissabte són els escalencs que necessiten un punt per classificar-se, per segon any consecutiu, a la segona competició europea. Els olotins ja tenen la permanència assegurada.

Per cert, el Borges es juga la permanència a casa contra l'Alacant, amb un empat en tindria prou.

En bàsquet, els dos sèniors jugaran diumenge a la tarda a casa el darrer partit com a locals. El femení rebrà la visita del Llavaneres i el masculí s'enfrontarà al Cassà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar