Publicitat
Publicitat

La Fira d'Entitats està més viva que mai

El teixit associatiu de l'Escala ha mostrat les seves propostes dins la novena Fira d'Entitats del Municipi. Enguany s'ha celebrat a la Sala Polivalent i als espais esportius annexos. S'han reconegut les entitats que aquest 2024 celebren algun aniversari.

Fins a 23 associacions i entitats de l'Escala han participat en la novena edició de la Fira d'Entitats del municipi, que enguany ha canviat d'espai, passant de Plaça Catalunya a la Sala Polivalent i el seu entorn.

La Fira d'entitats vol ser un punt de contacte entre les diferents associacions i la ciutadania, un lloc on mostrar les activitats que s'organitzen i obrir portes a nous col·laboradors, una manera també de posar en contacte el ric teixit associatiu de l'Escala.

Les diferents entitats han fet tallers d'animació, demostracions i han repartit informació del que fan durant l'any.

Amb la seva feina i dedicació es tiren endavant moltes activitats.

L'edició d'enguany ha servit també per homenatjar aquelles associacions que celebren algun aniversari.

El Casal del Jubilat Jardí del Pedró celebra el 40è aniversari, amb la nova junta presidida per Conxi Galindo que s'estrenava fa tan sols tres mesos.

El Cor Indika ha estat un altre dels reconeguts, en aquest cas per la celebració del seu 25è aniversari.

Ramon Manent sempre n'ha estat la veu cantant.

Si El Casal del Jubilat ja ha celebrat el seu aniversari, el Cor Indika ho farà ben aviat.

Més joveneta és la BatuScala, que aquest 2024 fa deu anys de la seva creació i que celebrava una gran festa fa ben poc amb molta participació. L'ànima d'aquest grup musical és David Pellicer.

Les entitats necessiten anar renovant els seus membres amb la implicació del jovent.

Vist el bon funcionament del canvi d'espai, l'ajuntament es planteja mantenir-lo en pròximes edicions.

El que ha quedat clar en aquesta novena edició és que l'associacionisme escalenc és ben viu.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar