Publicitat
Publicitat

Dos drames romàntics i el retorn de Hacks

Setmana de drames romàntics a les plataformes digitals amb 'La idea de tenerte' o 'Mil veces hasta siempre'. També retorna a la pantalla la premiada 'Hacks', ho fa amb una tercera part amb el mateix nivell d'humor que les dues anteriors.

Filmin estrena 'Davos 1917' una producció suïssa destacada per ser la sèrie més cara del país i per abordar el gènere bèl·lic des d'una perspectiva femenina. La protagonista és una infermera que s'embarassa durant la Primera Guerra Mundial d'un soldat alemany. La seva família manté el part en secret i quan aquest intenta recuperar el nadó es veu implicada en una trama d'espionatge.

Davos 1917 (Filmin) · Dominique Devenport és Johanna Gabathuler

Netflix s'apunta dues produccions de gèneres molt diferents però les dues amb grans noms de la interpretació. La primera 'Todo un hombre' drama econòmic amb Jeff Daniels de protagonista. Ell és tot un triomfador, quan descobreix que la seva fortuna és insuficient per pagar un vell crèdit.

Todo un hombre (Netflix) · Jeff Daniels és Charlie Croker, capítol 3 ·  Foto: Mark Hill/Netflix

La segona amb un estil més còmic explica la guerra que van viure Kellogg's i Post per aconseguir l'esmorzar prefecte, un film titulat 'Sin edulcorar'.

Disney proposa drama històric amb Shardlake, adaptació d'una saga de novel·les amb un protagonista que conviu amb Enric VIII, resolt crims i mira de no sortir esquitxat amb totes les intrigues polítiques que envolen el palau reial.

Prime Video estrena la més que promocionada 'La idea de tenetre' un drama romàntic protagonitzada per una parella de guapos com són Anne Hathaway i Nicholas Galitzine. Ella una mare soltera de 40 anys, ell el líder de 24 anys d'una de les millors bandes musicals. S'enamoraran, però els seus perjudicis i la premsa rosa enrocarà la seva relació.

La idea de tenerte (Prime Video) · Anne Hathaway és 'Solène' i Nicholas Galitzine es 'Hayes Campbell'  · Foto: Alisha Wetherill/Prime

Marbella és la nova proposta original de Movistar, una sèrie d'acció i màfia amb Hugo Silva de protagonista. Ell serà un home ambiciós que farà tot el possible per diners, fins i tot vendre la seva ànima al diable a una Marbella plena de criminals i negocis turbulents.

I HBO Max presenta dobleta guanyadora aquesta setmana amb la tercera temporada de Hacks, on tornen Deborah i Ava amb el seu humor àcid i particular.

I també estrena 'Mil veces hasta simpre', nova adaptació d'una novel·la juvenil de John Green, on aquesta ocasió la protagonista pateix ansietat i un TOC difícil de gestionar. La protagonista és pregunta si algun dia podrà mantenir una relació amb una altra persona o si mai serà feliç.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar