Publicitat
Publicitat

Molta gent no coneix els perills de les hipoteques

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de l'Escala ha organitzat una xerrada informativa per actualitzar lleis i sentències que afecten les hipoteques. L'entitat escalenca creu que encara hi ha moltes persones que en signen una sense estar prou informades.

Una vintena de persones van assistir a la sessió informativa organitzada per la Plataforma d'Afectat per la Hipoteca de l'Escala, la PAH.

Va anar a càrrec de José Luís Gómez, un membre de la plataforma escalenca, que remarcava els principals canvis en la legislació i les darreres sentències judicials, que obren la porta als usuaris a reclamar en cas que siguin afectats per clàusules abusives.

Entre els presents hi havia membres de la PAH i també representants del consistori, com la regidora d'Acció Social Clàudia de Cruz, la tècnica de Serveis Socials Olga Campalans o el portaveu d'En Comú l'Escala Albert Pons.

Gómez insistia en el fet que encara hi ha molta gent que signa una hipoteca sense conèixer ben bé què signa o a què s'arrisca.

Es van repassar les possibles clàusules abusives que es poden trobar als textos de les hipoteques i també se'n van posar exemples, a més d'informar com una darrera normativa obliga els bancs a retornar part dels diners de la contractació sense posar límit de temps.

Per tot plegat des de la plataforma s'ofereix assessorament a qui el necessiti.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar