Publicitat
Publicitat

Futbol i tennis taula canvien d'objectiu; Montllor i Gómez, guanyadors de la Marató

El FC l'Escala i el CTT CER l'Escala guanyen els seus respectius partits i certifiquen la permanència. Tots dos equips han canviat d'objectius. El futbol té ganes de classificar-se per les promocions d'ascens i el tennis taula li agradaria competir a Europa. Aquest cap de setmana també ha estat protagonista la Marató que ha tingut com a guanyadors a Carles Montllor i Jackeline Gómez.

El FC l'Escala continua somiant amb unes possibles promocions d'ascens després de la gran victòria contra el Mollerussa per 3 a 0. El doblet de Josu Currais i la diana de Pime han fet embogir al Nou Miramar. Ara mateix, l'Escala i Prat tenen 45 punts, dos conjunts que van empatar a 1 a la primera volta i que s'enfrontaran a la penúltima jornada de campionat. Abans del Prat, toca Olot aquest dimecres.

En tennis taula, el CER l'Escala guanya per primera vegada a la història el Cajasur, que abans de jugar ja sabia que era campió de lliga. Va ser un autèntic partidàs. El resultat 4 a 1. El taiwanès Chih-Wei Yeh i el suec Par Gerell feien dos punts cadascú. Iker González no va poder superar. L'equip és cinquè quan falta un partit per disputar.

En bàsquet, tercera derrota del femení a la pista de l'últim classificat Bisbal Bàsquet tot i els 33 punts de Neus Bermejo. L'equip de Toni Espinosa continua provisionalment a la segona posició de la Segona Catalana.

I pel que fa a atletisme, Carles Montllor, en categoria masculina, i Jackeline Gómez, en la femenina s'han proclamat com a flamants campions de la Marató d'Empúries. Montllor guanya per segona vegada a l'Escala, aquest cop amb un temps de 2 hores 36 min i 20 segons mentre que Gómez ha creuat la meta a les 3 hores 1 minut i 25 segons.

Els guanyadors dels 21 quilòmetres van ser Jordi Alzina i Martina Moreno i els de 10, Genís Ferrandez i Irene Gorban, atleta francesa que també s'imposava en el recorregut de cinc quilòmetres el dia de la vigília. Entre els participants de la cursa popular, Gerard Esteva, el president de la UFEC. 

     

TOTS ELS RESULTATShttps://www.eossud.com/ 

EL REPORTATGEhttps://www.canal10.cat/video/24795-el-reportatge-marat-d-emp-ries 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar