Publicitat
Publicitat

Un nou true crime marca de la casa

Netflix estrena 'El caso Asunta' el nou true crime de la companyia que vol repetir l'èxit de 'El cuerpo en llamas', ara amb el crim de la menor Asunta Basterra el dia 21 de setembre de 2013. Una setmana que tanca el mes d'abril amb retorns, personatges estimats, vells coneguts i també una mica de terror.

El mes d'abril s'acomiada amb un munt de novetats a les plataformes digitals, entre elles destaca la sèrie 'Elsbeth' spinoff de 'The good wife' a Movistar+, una producció molt reclamada pels fans. Elsbeth sempre ha estat una advocada particular, amb una personalitat excèntrica i molt bona a la seva feina. Actualment, es dedica a ajudar la policia de Nova York a resoldre casos que necessiten un punt de vista menys convencional.

Elsbeth (Movistar Plus+) · Foto capítol 2

Amb deu anys de retard s'estrena a casa nostra 'Manh(a)ttan', ho fa gràcies a Filmin i després de l'exitós film de Christopher Nolan 'Oppenheimer'. I és que aquesta sèrie de dues temporades hi veurem l'anomenat projecte Manhattan, liderat per Robert Oppenheimer. Una cursa a contrarellotge per construir la primera bomba atòmica abans dels alemanys. 

Manh(a)ttan (Filmin) · Foto capítol 3

Netflix busca un nou èxit espanyol dins el subgènere true crim, després de les bones xifres de 'El cuerpo en llamas' ara arriba 'El caso Asunta' on Candela Peña i Tristán Ulloa són Rosario Porto i Alfonso Basterra, autors del crim de la seva filla Asunta Basterra el 21 de setembre de 2013.

El caso Asunta (Netflix) · Foto rodatge

Els fans del grup de rock americà, Bon Jovi, tenen una cita a Disney on des d'aquesta setmana arriba el documental 'Thank You, Goodnight: La historia de Bon Jovi' una docusèrie de quatre capítols per parlar del passat, el present i el futur de la banda. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar