Publicitat
Publicitat

El 'tennis taula torna al Carrer del Garbí', el torneig social del CTT CER l'Escala

El CTT CER l'Escala impulsa el torneig social "El tennis taula torna al carrer del Garbí" amb l'objectiu de recuperar els vincles amb les altres seccions que amb el pas dels anys s'ha anat dissolent. Un dels motius podria ser el canvi d'ubicació de la sala de joc que va ser l'any 2014.

El CTT CER l'Escala organitza un torneig social de caràcter individual obert a tothom. No es jugarà a la sala polivalent sinó al local del carrer del Garbí. L'objectiu és que l'esport torni a la seu on es van viure grans èxits. 

L'eslògan del torneig: "El tennis taula torna al carrer del Garbí" ha seduït al president Raul Centeno.

Els partits es jugaran a cada dimarts de quatre de la tarda a nou de la nit a partir del 14 de maig. Les inscripcions per competir-hi, valorades en deu euros pels socis i vint pel públic en general, s'hauran de fer presencialment al CER.

Per què es fa aquest torneig? Per un motiu clar: el vincle entre el tennis taula i les altres seccions s'ha perdut i es vol tornar a recuperar. El delegat del tennis taula explica que el canvi de sala, la temporada 2014-15, va ser perquè la sala polivalent oferia instal·lacions més modernes i adaptades. González remarca que la sala nova és un annex del CER.

El curs vinent farà deu anys que el tennis taula va canviar d'ubicació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar