Publicitat
Publicitat

L'ajuntament rehabilitarà dos pisos per a lloguer social

L'ajuntament rehabilitarà un habitatge municipal que es convertirà en dos pisos. L'objectiu és que es destinin a lloguers social. Ho explica la regidora d'Acció Social Clàudia de Cruz al programa d'aquest setmana de  La Casa de la Vila de Canal 10.

L'equip de govern municipal de l'Escala treballar per habilitar en breu dos pisos que es destinarien a lloguer social. Son dos habitatges de la zona del port que ja són de propietat municipal, que es podrien condicionar gràcies a una subvenció de la Diputació.

En cas de rebre la subvenció, un dels pisos s'hauria de començar a rehabilitar abans de finals d'any.

Des de l'àrea es treballa també per poder augmentar els habitatges que es destinen a emergència social.

Es confia que els ajuts que dona la Diputació per a rehabilitar pisos s'estenguin a particulars, que podrien adaptar-los amb la condició que el seu destí sigui social.

Clàudia de Cruz ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10, on també es referia, com a regidora de Noves tecnologies, a la necessitat d'adaptar el web municipal, que necessita una actualització urgent per tal que ofereixi les necessitats actuals de difondre i oferir serveis des de l'ajuntament. Teòricament es licitarà abans de l'estiu.

L'entrevista íntegre de La Casa de la Vila es pot trobar a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar