Publicitat
Publicitat

La quarta edició dels Premis Pilar Pellicer s'obre als alumnes des de 1r d'ESO

Ja s'ha obert la convocatòria de la quarta edició dels Premis Pilar Pellicer, amb la gran novetat que s'hi podran presentar alumnes del Institut a partir de 1r d'ESO i fins Batxillerat. L'objectiu del certamen es promoure la investigació i recerca entre els joves en l'àmbit de l'Escala. 

Des d'aquesta mateixa setmana ja s'ha obert la convocatòria del que serà la quarta edició dels Premis Pilar Pellicer. Un certamen que es convoca en homenatge a Pilar Pellicer i Parals, professora de l’escola pública de l’Escala durant 22 anys. 

En aquesta convocatòria estan citats a participar els alumnes des de 6è de Primària fins a 2n de Batxillerat que estudien a les diferents escoles públiques de l'Escala i a l'Institut del Pedró. Enguany destaca com a principal novetat que s'hi inclou als alumnes d'institut a partir de 1r d'ESO

L'objectiu essencial de la convocatòria és promoure la curiositat i l'estudi sobre l'Escala, sigui en l'àmbit que sigui , des de l'entorn natural, patrimoni, història o cultura. Per l'experiència en les anteriors convocatòries, el nivell dels treballs ha estat molt alt. 

Pels treballs de 6è de primària la data límit d'entrega està fixada pel 24 de maig i pels de secundària pel dia 10 de maig. Els treballs s'hauran de presentar a l'Oficina de Turisme de l'Escala i el veredicte es donarà a conèixer a l'Alfolí de la Sal el proper 5 de juny.  

Els premis que es repartiran seran el 1r i 2n Premi de 6è de Primària de l'Escola Empúries, el 1r Premi de 6è de Primària de l'Escola Esculapi, 1r i 2n premi de Secundària i Premi de Batxillerat. En els premis es repartiran vals de  100€ en llibres i material escolar i també entrades per a concerts del Festival Portalblau al Fòrum Romà d'Empúries. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar