Publicitat
Publicitat

Juanjo Isern dispara contra la FCF i anuncia que es tornaria a presentar

Després de les entrevistes de Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, i d'Oriol Camacho, secretari general, al Matí de Catalunya Ràdio, un dels presidenciables Juanjo Isern ha trencat el seu silenci i ha confessat que s'ha sentit utilitzat. L'actual president està essent investigat per un possible frau electoral a les darreres eleccions.

Juanjo Isern titlla a la Federació Catalana de Futbol de corrupte i de poc democràtica i ha disparat contra el president i la junta directiva. Era un dels candidats a la presidència a la federació. Sent que li han faltat el respecte a ell i a la resta de presidenciables.

Isern està vivint aquesta situació amb preocupació. De fet, ha explicat que les meses electorals estaven controlades i vigilades. Considera que la FCF necessita foc nou. És per això que es tornaria a presentar a les eleccions.

Les eleccions a la presidència del maig de 2022 van quedar anul·lades pel Tribunal Català de l'Esport que va declarar nuls 175 vots. Per aquest motiu, els clubs van tornar a votar el febrer de 2023. N'hi ha hagut que han reconegut als Mossos d'Esquadra que els van falsificar les firmes per afavorir la candidatura de Soteras.  

Anteriorment, Isern formava part de la junta de Joan Soteras. Era el vicepresident i el president de la Comissió d'Ètica. Doncs bé, va desvincular-se perquè va voler aixecar un expedient al director general, José Miguel Calle, perquè la seva dona hauria estat cobrant un sou sense treballar. La federació va posicionar-se a favor de Calle i no d'Isern, que finalment va dimitir i va decidir enfrontar-se al cas de corrupció electoral més greu, segons ell, de la història de l'esport a Catalunya. L'entrevista sencera, dilluns al Zona Mixta de Ràdio l'Escala i a l'Esports10 de Canal10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar