Publicitat
Publicitat

Kristen Stewart vs. Dev Patel, les estrenes de la setmana

La cartellera es renova amb 'Sangre en los labios', un còctel de violència protagonitzat per Kristen Stewart. També arriba la comèdia 'Menudas piezas',i Dev Patel dirigeix i protagonitza 'Monkey man'.

A 'Sangre en los labios' coneixem una culturista que es dirigeix a Las Vegas per participar en una competició. Pel camí s'atura en un gimnàs de Nou Mèxic i s'enamora de la seva propietària. Però quan descobreix que el pare de la noia és un traficant d'armes, la seva relació acaba entrant en una espiral de violència. Un film amb moltes aspiracions i amb una Kristen Stewart brillant.

Sangre en los labios (A24 / Filmin) · Kristen Stewart i Katy O'Brian

L'actor Dev Patel, conegut per ser el protagonista de 'Slumdog Millionaire' debuta a la direcció amb 'Monkey Man' cinta que també protagonitza. Kid, un delinqüent indi que acaba de sortir de la presó, intenta adaptar-se a un món marcat per l'avarícia i sense valors espirituals. El protagonista lluitarà per venjar la mort de la seva mare i defensar les classes més desafavorides.

Monkey Man (Diamond Films) · Dev Patel

La comèdia espanyola arribarà amb 'Menudas piezas' on Alexandra Jiménez, serà Candela, qui després de divorciar-se perd la feina. Això l'obliga a tornar al barri i demanar ajuda a la germana i al pare, als que fa anys que mira per sobre de l'espatlla. La segona oportunitat la troba donant classes al seu antic institut a estudiants amb problemes d'integració. Una pel·lícula inspirada en un fet real però amb moltes parts corregides i augmentades.

I finalment cal destacar la cinta familiar 'Emma y el jaguar negro' on viurem l'amor incondicional entre una joveneta i una cria de jaguar negre. La vida les separa, però Emma farà tot el possible per tornar-se a trobar amb la seva estimada mascota.

El cinema Montgrí de Torrella aquesta setmana arriba amb estrena doble, presenta la guanyadora del premi Sundance 2023 'Radical' on veurem les tècniques d'estudis particulars d'un professor a la frontera mexicana. I també projecte la nominada a l'oscar 'Robot Dreams' la bonica relació entre un gos i un robot durant els anys 80 a Nova York.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar