Publicitat
Publicitat

L'Escala es promociona a Dortmund

L'Escala es presenta com a destinació cultural i gastronòmica en una acció promocional a Dortmund (Alemanya) davant una cinquantena de professionals per tal que incloguin la nostra oferta turística als seus catàlegs. El turisme alemany ha crescut a l'Escala en els últims anys i ja significa un 15% del públic internacional que ens visita.

Dortmund, la ciutat alemanya més gran de la riba del Rurh, ha conegut aquesta setmana els atractius turístics de l'Escala, especialment els culturals i gastronòmics, a través d'una acció promocional en la qual hi ha participat l'àrea de turisme de l'Escala celebrada a l'espai des Lumières. Un espai cultural que acull també, fins a l'agost vinent, una exposició immersiva sobre Salvador Dalí. L'acció va consistir en presentar l'Escala com a destinació cultural i gastronòmica davant una cinquantena de professionals, entre agents de viatges d'incentius, empreses especialitzades en turisme cultural i familiar, premsa especialitzada, bloggers i influencers, per tal que aquests programin la marca L'Escala en els seus catàlegs i donin a conèixer la nostra oferta turística.

Es fa un balanç molt satisfactori de la fira, més tenint en compte l'important creixement del turisme alemany experimentat els últims quatre anys.

A banda de l'Escala i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, aquesta acció ha comptat amb l'assistència de la Fundació Gala Salvador Dalí, el Mas Tapioles de Santa Cristina d'Aro, Palafrugell, Calonge i l'empresa gastronòmica Abricoc, membres tots ells del club de cultura del Patronat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar