Publicitat
Publicitat

La quarta edició del Festival Milla Zero tindrà La Riba com escenari

Aquest dissabte dia 13 es celebra la que serà la quarta edició del festival Milla Zero. L'escenari es trasllada del CER a La Riba amb un cartell que combina la música, cuina, espectacles infantils i cultura popular. 

La cultura de proximitat és la base que inspira el Festival Milla Zero, un esdeveniment promogut per SotaSons Empordà i que compta amb la col·laborció de l'Ajuntament de l'Escala, El Bar del CER , Feréstec visuals i Nómada Brewing. 

Aquesta serà ja la quarta edició d'un projecte que naixia l'any 2022 fruit de l'empenta de Mar González i Àlex Sariol. En edicions anteriors el Bar del CER n'havia estat la seu, però enguany el festival salta a un escenari molt més gran, el de La Riba, amb la Platja i La Punta com entorn d'acollida excepcional. 

 

Dissabte dia 13 d'Abril serà la jornada triada per posar en escena un programa de luxe, on la música i la cultura de proximitat encapçalaran un cartell que començarà a les 11h del matí amb Ioga a l'aire lliure. La Colla Gegantera de l'Escala s'ha unit al programa amb una cercavila i els més petits tindran una cita especial amb un conta contes encapçalat per Marina Poppins i Àlex Sariol. 

Des de l'hora del vermut fins les 18h de la tarda la música agafarà tot el protagonisme amb actuacions com La Gramola Humana de Xavi Rizzo, El DJ  Riki Undersounds, una hora i mitja de micro obert per que s'atreveixi a cantar i un fi de festa amb un flashmob comunitari i un gran concert amb la Last Livin'Souls.

El Milla Zero estarà presentat per Cristina Cantal i comptarà amb un espai de flama i cuina amb plats de brasa i proximitat, per maridar de la millor manera la música i la gastronomia. Al festival s'hi sumaran també parades de comerços de la UBET i d'artesania.  Una jornada festiva per petits i grans amb el Mar d'Empúries com a teló de fons i un temps que es presenta més estiuenc que no pas primaveral. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar