Publicitat
Publicitat

Les urnes de les Eleccions al Parlament tornaran a la Sala Polivalent

Els electors escalencs tornaran a votar a la Sala Polivalent de l'Escala. El sorteig de les meses electorals es farà en Ple Extraordinari el pròxim 15 d'abril

La maquinària dels preparatius per les Eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de Maig segueix rodant. Ahir era el darrer dia habilitat per la presentació de candidatures, unes llistes on finalment hi figurarà el nom de 4 escalencs, Victor Puga, Josep Maria Guinart, Albert Pons i Clàudia Mallart. 

La sala polivalent tornarà a acollir les urnes el proper 12 de maig, així es repetirà la mateixa seu que en les darreres Eleccions al Congrés dels Diputats. També es repeteix el format de col·legi electoral únic, on hi hauran representades les diferents circumpscipcions dins el municipi de l'Escala.

El sorteig d'aquestes meses electorals serà el proper 15 d'Abril, en un Ple Extraordinari que està convocat a l'Ajuntament de l'Escala. Un cop es comuniqui la resolució del sorteig hi haurà fins el dia 27 per presentar al·legacions, un procediment que haurà de quedar resolt el dia 2 de maig.

Un altre dels tràmits que hi ha en curs és la sol·licitud del vot per correu, un procediment que va començar el 19 de març i acabarà el proper 2 de maig. Els sol·licitants començaran a rebre la documentació a partir del 22 d'abril i es podrà emetre el vot fins el dia 8 de maig a qualsevol oficina de correus, sempre acompanyat del document identificatiu. 

La campanya electoral està programada entre el 26 d'abril i el 10 de maig, dues setmanes on els partits s'afanyaran a fidelitzar el seu electorat.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar