Publicitat
Publicitat

Presó provisional sense fiança per a l'acusat de matar el fill i apunyalar la mare a Bellcaire

El jutjat de la Bisbal d'Empordà ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home acusat de matar el seu fill i apunyalar la mare a Bellcaire d'Empordà. La parella estava en tràmits de separació i no constava cap antecedent judicial per violència masclista.

L'home acusat de matar el seu fill de cinc anys i apunyalar de gravetat la mare a Bellcaire d'Empordà està en presó provisional comunicada i sense fiança des d'aquest dissabte, segons ha dictaminat la jutgessa del jutjat de guàrdia de la Bisbal de l'Empordà. La causa resta oberta, tal com ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), per assassinat i assassinat en grau de temptativa, ambdós delictes amb els agreujants de gènere, acarnissament i parentiu.

En concret, els fets van transcórrer la matinada de dimecres, quan el detingut de 27 anys hauria atacat a ganivetades el menor i la dona de 29 anys. El presumpte homicida, que fou arrestat hores més tard a Albons, ha reconegut parcialment el succés. Segons ha avançat l'ACN, durant la reconstrucció, l'home ha admès haver utilitzat les seves claus per accedir al domicili i anar armat amb una navalla.

La parella estava en tràmits de separació i fins al moment, no constava cap antecedent judicial per violència masclista. De fet, l'únic que ha transcendit és un incident anterior, relacionat amb el trencament de mobiliari en el decurs d'una discussió, i en què van intervenir els Mossos d'Esquadra.

Durant el cap de setmana, s'han practicat les declaracions del detingut i dels perjudicats, la petició pericial mèdica hospitalària de la dona, així com l'informe forense preliminar de l'autòpsia i la comunicació a l'oficina d'atenció a la víctima. En el transcurs dels pròxims dies, la causa passarà al jutjat d'instrucció número 4, encarregat de les causes de violència envers les dones.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar