Publicitat
Publicitat

Assemblea de socis del CER

La junta del CER que presideix Raul Centeno encara el seu últim any amb la intenció d'optar a un nou mandat de 5 anys. Així ho van apuntar en l'assemblea general de socis, en la que es va presentar novetats a la programació d'enguany com el cicle de nits temàtiques de juliol que substituiran els concerts musicals de l'estiu passat.

Davant una assistència d'una trentena de socis, Raúl Centeno va fer pública la intenció d'optar a un segon mandat a la presidència del CER. Es va mostrar satisfet de la marxa de l'entitat, una satisfacció compartida amb la resta de la junta que ell encapçala.

A la junta directiva de Raul Centeno la Roser Ramírez és vice-presidenta; Albert Ciprés secretari, Sergi Franch és el tresorer; i com a vocals hi ha Pili Duñach, Raul Peláez, Maria Marcó i Jordi Cebrià.Un cicle de quatre nits temàtiques a celebrar durant el mes de juliol serà la principal novetat al calendari d'activitats previstes per aquest 2024, venint a substituir el cicle de concerts que es va fer l'any passat.

Pel que fa a l'any 2023 que hem deixat enrere el balanç ha estat molt satisfactori tant a nivell d'assistència a les diferents activitats programades com de recaptació en aquells actes que més ajuden al finançament propi de l'entitat.

L'entitat té actualment prop de 400 socis i una dotzena de seccions actives, que podrien ampliar-se encara amb la recuperació, per exemple, de la d'escacs, desapareguda fa no gaire anys.

Entre els aspectes satisfactoris de l'any passat, el president va puntualitzar els treballs de millora que s'han pogut fer a l'edifici del Centre Cultural Xavier Vilanova, seu del CER des de mitjans dels anys 70 del segle passat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar