Publicitat
Publicitat

La Galeria d'Art Port 25 obre nova temporada

La Galeria d'Art Port 25 estrena nova temporada amb una aposta destacada cap als artistes locals i paisatges de l'Empordà. La galeria manté la seva plantilla d'artistes residents i n'incorpora alguns de nous per millorar la varietat de les obres exposades. 



Aquest mes d'Abril s'ha estrenat la temporada 2024/2025 de la Galeria d'Art El Port 25. Aquest espai d'exposició manté l'oferta d'artistes basada sobretot en la qualitat però també en la proximitat, amb pintors instal·lats bé a l'Escala o als pobles del voltant. Una garantia per poder plasmar molts paisatges escalens i empordanesos. 

La galeria manté la plantilla d'artistes, entre els que destaquen la multipremiada Aida Mauri però també Natalia Villanueva, Francesc Navarro, Josep Maria Solà, Josep Maria Vilaplana, Margarida Geronès i  Albert Giménez.

Una temporada d'exposicions on hi hauran noves incorporacions com la de  Frank Jensen,  Philip Stanton i Monike, artistes estrangers afincats a pobles de l'entorn de l'Escala  i que tenen el paisatge marítim com a principal font d'inspiració. 

" Els meus orígens bretons han fet que estigui molt propera a la mar i conscienciada amb la  preservació dels oceans. Jo tinc una col·lecció d'art dedicada a les barreres de corall de tot el món, indrets on m'he pogut capbussar diverses vegades.  El meu amor al mar li ha donat una personalitat especial al meu art"   

La Galeria El Port 25 Inaugurada l'any 1987 i amb gairebé 40 anys d'història consolida la seva aposta per l'art km0, en un indret tant especial com ho és l'antic Hostal de Ca la Nieves al Carrer del Port de l'Escala.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar