Publicitat
Publicitat

Victòries del tennis taula i bàsquet femení; derrotes de futbol

El CTT CER l'Escala i el sènior femení de bàsquet han guanyat els seus respectius partits. L'equip de tennis taula, amb la victòria per 4 a 1 contra el Burgos, té la salvació cada vegada més a prop. Pel que fa al futbol, derrotes del primer equip a Badalona i del segon a Camallera contra dos rivals directes. 

El CTT CER l'Escala fa un petit gran pas per assolir la permanència al màxim nivell després de guanyar per 4 a 1 el Burgos. Els dos punts de Par Gerell i els dos d'Iker González serveixen per sumar dos punts importants. Amb aquest triomf, els escalencs tenen tres punts de marge respecte al descens quan queden tres jornades per disputar. Europa és més a prop, a només un punt.

Pel que fa al sènior femení de bàsquet ha superat el Masnou 64 a 39, triomf de 25 punts de diferència. Júlia Espinosa amb 16 punts, Neus Bermejo amb 11 i Mercè Bolasell amb 9 han estat les més anotadores. Aquesta ha estat la victòria número disset. El GEiEG no afluxa, l'Escala tampoc. Qui ha patinat és el Vilablareix que ha perdut.

En futbol, derrotes del primer i segon equip lluny del Nou Miramar. Els d'Aday Benítez continuaran a la vuitena posició tot i perdre per 1 a 0 a Badalona. El gol a pilota aturada donava els tres punts als badalonins que segueixen trepitjant les places de promoció d'ascens. L'Escala és a només un punt.

I el segon equip va encaixar la quarta derrota del curs a Camallera. Els de Salam van perdre 3 a 1. El primer gol el marcava l'Escala. Rami va endreçar la pilota en una jugada a pilota aturada. Els visitants però van empatar amb el gol de Jeremy i remuntar amb la diana d'Haimadou Konteh.

Per cert, aquesta jornada els equips de futbol i tennis taula han fet un minut de silenci per condemnar l'assassinat al menor de cinc anys i a les agressions que va patir la mare dimecres passat a Bellcaire d'Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar