Publicitat
Publicitat

El CER passa avui comptes amb els socis en assemblea

El CER experimenta un repunt d'altes de socis en vigílies de l'assemblea general de socis, convocada per aquest vespre. El president de l'entitat considera que l'entitat té un bon estat de salut i convida a tots els socis a assistir-hi.

El Centre Esportiu i Recreatiu, l'entitat més important del teixit associatiu local, reuneix aquest vespre la seva massa social per passar comptes. L'entitat, que supera actualment els 400 socis té actives una dotzena d'entitats, entre les esportives de tennis de taula, petanca, rem, muntanya, arts marcials o motos i les entitats d'àmbit més cultural com el grup de danses La Farandola, el Cor Indika, la secció de teatre, de carnaval, de ceràmica, de fotografia o de bonsais.El seu president, que ho és des de 2020, Raul Centeno, està convençut que l'estat de salut de l'entitat, a dia d'avui, és molt bo.

L'activitat del CER és constant al llarg de l'any amb iniciatives per a tots els gustos i edats. Sobre aquest últim any, el president ja apunta que el balanç que es presentarà aquest vespre a l'assemblea és ben positiu.

Raul Centeno és president des de l'assemblea de socis de 2020, el que significa que passada l'assemblea d'avui enfilarà l'últim any d'aquest mandat. Queda per veure si a la d'avui, tot i no constar a l'ordre del dia, hi haurà cap manifestació sobre la seva continuitat o no de cara a un nou mandat,.En tot cas, recordar que l'assemblea d'avui és a les vuit. Dos quarts de nou en segona convocatòria.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar