Publicitat
Publicitat

Breaking Social estrena el cicle de Docs del Mes

Breaking Social, un documental de crítica i reflexió sobre la concentració de capital i poder ha encetat el cicle de Docs del Mes a l'Escala. La propera parada serà el 2 de Maig amb el documental Mambar Pierrette sobre la vida a Douala, Camerun.

El Cicle Docs del Mes ha arribat a l'Escala, amb el passi del documental Breaking Social, de Fredrik Gertten com a primera parada. Un llargmetratge documental de 83 minuts i estrenat l'any 2023, amb coproducció Sueca, Noruega, Suïssa , Finlandesa i Neerlandesa que fixa la mirada  en la cleptocràcia i l'extractivisme com a eines dels governs corruptes. Un documental de denúncia però també de reflexió, basada en l'esperança. 

  

La iniciativa l'encapçada DocsBarcelona, que amb aquesta fòrmula estrena un documental al mes a més de 70 sales de l'Estat.  Una oportunitat per posar sobre la taula local,  temes punyents i compromesos que normalment es tractes a escala més general

La propera cita serà el proper 2 de maig, també a l'Alfolí de la sal i a les 19h. En aquest cas el documental escollit serà Mambar Pierrette, de Rosine Mbakam. un film on descobrirem l'esdevenir en un taller de costura de la ciutat camerunesa de Douala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar