Publicitat
Publicitat

Comèdia, terror i road movies aquesta setmana a la pantalla gran

La road movie espanyola 'Pájaros' és una de les estrenes més destacades de la setmana, juntament amb una comèdia situada als anys vint i la comercial 'Freelance'. El cinema montgrí aposta per estrenar dues opcions oscaritzades.

L'actor John Cena protagonitza la comèdia d'acció de la setmana,'Freelance' una producció amb un argument moltes vegades vist: un home d'acció atrapat en una rutina de vida que no encaixa gens amb ell. Una oferta inesperada el converteix en guardaespatlles d'una periodista, amb la que quedarà atrapat a una terra inhòspita durant un cop d'estat.Setmana que també s'estrena la preqüela de la cinta de finals dels anys 70 'La profecía', ara sota el títol de 'La primera profecía'. La jove Margaret és enviada a Roma per consagrar la seva vida a Déu i l’Església. Però de mica en mica es va adonant que el seu entorn té uns plans molt sinistres per a ella.El protagonista de 'Pájaros' és en Colombo, un treballador que un dia rep una oferta peculiar: fer de xofer per a un aficionat als ocells que vol anar a la Costa Brava a veure grues. Però quan arriben a la destinació, les aus han marxat al delta del Danubi, a Romania. A canvi de diners, en Colombo l'acompanyarà. Pau Durà coescriu i dirigeix aquesta “road movie” que reflexiona sobre la maduresa, la masculinitat i el que uneix a persones aparentment antagòniques.I també hi trobarem la cinta britànica 'Pequeñas cartas indiscretas' un viatge a l'Anglaterra dels anys 20 per explicar un fet real. Un dia, l'Edith Swan i altres habitants comencen a rebre cartes excèntriques i obscenes. La principal sospitosa és la Rose, una veïna que veu com les acusacions posen en perill la seva llibertat i la custòdia de la seva filla.

I Torroella es vesteix de gala per estrenar dues cites oscaritzades, una d'elles és 'La zona de interés' merescuda cinta que va robar-li l'Oscar a La societat de la neu. Una asfixiant recreació de l'Holocaust sense haver de recórrer a cap truculència visual. Només veient el dia a dia del comandant nazi Rudolf, un home que va viure al costat del camp d'Auschwitz.L'altre és 'El chico y la garza', Oscar a millor film d'animació. On un jove guiat per una garsa buscarà a la seva mare, a qui ell creia morta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar