Publicitat
Publicitat

Una quarantena de donants de sang en la darrera campanya a l'Escala

El Banc de Sang i Teixits va organitzar, aquest dimecres a l'Escala, una nova campanya de donació de sang, plasma i medul·la. El balanç de la jornada ha estat satisfactòria per la delegació local, ja que en total s'hi van adherir una seixantena de persones.

Per Setmana Santa les reserves de sang baixen, i és per això, que el Banc de Sang i Teixits fa una crida a la població perquè s'adhereixi a les campanyes, que periòdicament s'organitzen en diferents indrets de Catalunya. A l'Escala, aquest dimecres es va habilitar un punt de donació a la Sala Polivalent. De quatre de la tarda a nou del vespre, es van registrar un total de 43 donacions de sang i 22 de plasma. També es van inscriure 3 persones en el registre de donants de medul·la.

Les persones d'entre 18 i 70 anys, que pesen més de 50 quilos, van poder adherir-s'hi. Al web donarsang.gencat.cat es poden consultar totes les col·lectes per l'abril. A la comarca, hi haurà donacions a Llers, Sant Climent Sescebes, Vilamacolum, Figueres, Vilafant, Garriguella, Llançà i Roses, a més, dels indrets tradicionals instal·lats als principals hospitals del territori.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar