Publicitat
Publicitat

Dol i consternació per l'assassinat a Bellcaire

l'Escala i Bellcaire d'Empordà van organitzar simultàniament, ahir  a les 19h de la tarda, un minut de silenci en rebuig a l'assassinat d'un nen i l'intent d'homicidi cap a la seva mare. L'ajuntament de Bellcaire ha decretat tres dies de dol oficial al municipi.

L'Ajuntament de l'Escala va convocar ahir un minut de silenci a la Plaça de l'Ajuntament, coincidint amb les 19h de la tarda, per expressar el dol, el rebuig i la consternació vers l'assassinat d'un nen i l'intent d'homicidi de la seva mare succeït ahir de matinada al poble veí de Bellcaire d'Empordà. 

A l'Escala es van concentrar més d'un centenar de persones, amb el consistori i els regidors al capdavant. L'Alcalde de l'Escala, Josep Bofill, va fer un breu parlament institucional de condol i rebuig i tot seguit es va guardar el minut de silenci, només interromput pel toc de campanes.  

Aquest nou cas de violència vicària ha commogut profundament a ambdós municipis. A Bellcaire d'Empordà s'han decretat tres dies de dol oficial, i ahir també es va convocar  un minut de silenci a les 19h de la tarda. S'hi van concentrar més de dues-centes persones, amb la presència també de la Consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge

La Universitat de Vic, on l'àvia del nen assassinat imparteix classes a la Facultat de Ciències de la Salut i Benestar  s'ha afegit a les mostres de condol. Aquest matí a les 10:30h s'hi ha fet un minut de silenci. 

Ahir mateix es va detenir al presumpte homicida al poble veí d'Albons. L'home, que hauria reconegut els fets, va ser arrestat pels Mossos d'Esquadra i conduït ahir a la tarda, a l'escena del crim per a la seva reconstrucció. Actualment està detingut a la Comissaria dels Mossos de La Bisbal d'Empordà i pendent de passar a disposició judicial. 

Pel que fa a la mare, està ingressada a l'Hospital Josep Trueta, estable dins la gravetat, amb múltiples ferides d'arma blanca. La Parella es trobava en tràmits de separació, però sense causes judicials obertes entre ells, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar