Publicitat
Publicitat

Les primeres estrenes del mes d'abril a les plataformes

Setmana de detectius i espies amb les estrenes de 'Sugar' o 'Ripley'. La comèdia la presenta Movistar amb 'Muertos SL' i el drama romàntic el signa Netflix amb l'adaptació del fenomen literari 'Fabricante de lágrimas'.

L'actor irlandès Andrew Scott, qui viu un dels seus millors moments professionals, desembarca aquesta setmana a Netflix amb la minisèrie 'Ripley'. Una nova aproximació a l'obra de Patricia Highsmith allunyada de la pel·lícula 'El talent de Mr. Ripley' estilísticament parlant, però amb el mateix argument on Tom Ripley viatjaa Itàlia a la cerca del fill d'una família adinerada a qui els pares reclamen que torni a casa i posi seny. 

Colin Farrell serà John Sugar, un detectiu privat de Los Angeles que té seriosos problemes per sobreviure als seus dimonis personals. Quan li encarreguen investigar la misteriosa desaparició de la neta d'un productor de Hollywood, Sugar descobreix que hi ha dimonis encara més perillosos. Sèrie disponible a Apple Tv+.

Muertos SL és la nova sèris dels germans Caballero i la primera per a Movistar+. Una comèdia protagonitzada per Carlos Areces i Ascen López. On viurem el dia a dia a la funerària Torregrosa. Un espai per descansar en pau, però que no passa pel seu millor després de la mort del seu propietari i fundador. Doncs tots els hereus ho volen gestionar de manera molt oposada.

Setmana que també cal destacar el film 'Fabricante de lágrimas' adaptació d'un dels best-sellers italians de més impacte dels últims temps, un popular drak romance on descobrirem la relació de Nica i Rigel, dos joves adoptats, que han crescut amb la llegenda el fabricant de llàgrimes i que tot i tenir històries paral·leles, la seva convivència no serà del tot fluida.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar