Publicitat
Publicitat

Comença a caminar el MedFoto 2024

Ja s'han obert les inscripcions per al quart MedFoto, el concurs fotogràfic sobre la Mediterrània i la seva relació amb les persones. S'han previst vuit categories i tres premis especials. La data límit per a participar-hi és el 15 de maig vinent.

Amb l'objectiu de difondre els valors ambientals i humans de la mar Mediterrània, el concurs fotogràfic MedFoto torna a obrir paradeta. Fundació Alive i Club Nàutic l'Escala, entitats promotores del concurs han obert aquest dilluns les inscripcions de la que serà la quarta edició d'un certamen que en les seves tres edicions celebrades fins ara ha assolit una dimensió i un impacte mediàtic molt rellevant, arribant a una participació de més de 1400 fotografies en l'edició de l'any passat, un 50% més que en la segona edició.Amb el MedFoto, els organitzadors busquen fotografies innovadores i inspiradores, amb una mirada que documenti la diversitat marina i la relació de l’home amb el món marí.

La participació al concurs és oberta tant a aficionats com a professionals de la fotografia de qualsevol nacionalitat. El termini per inscriure-s'hi estarà obert fins el 15 de maig. Els interessats han d'inscriure's a través del web medfoto.org. Té un cost de 15€ per participant i dona dret a presentar un màxim de 15 fotografies en qualsevol de les vuit categories estipulades. Són aquestes: Paisatge, vida salvatge, esports i oci, oficis del mar, fotografia subaquàtica, conservació i canvi climàtic, fotografies fetes amb mòbil i relat fotogràfic. A més, es preveuen tres premis especials: un per votació popular, un sobre Costa Brava i un tercer de l'Escala.El jurat estarà integrat per sis persones expertes del món de la fotografia i el medi marí com els fotògrafs Isabel Díez, l'italià Ugo Mellone, Oriol Alamany, Laura Carrau i Xavier Salvador, així com Marc Marco guanyador del MedFoto 2023 amb la fotografia titulada "Nit de llamps a Sa Foradada". El veredicte del jurat es farà públic el 27 de juliol, en l'acte públic de lliurament dels premis.Les bases, els formularis d'inscripció i tot el que gira entorn a MedFoto es pot trobar al web medfoto.org



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar