Publicitat
Publicitat

Les darreres caramelles de Ramon Manent al Cor Indika

La  tradicional cantada de Caramelles de diumenge de Pasqua,  ha tingut un regust molt especial, ja que han estat les darreres amb en Ramon Manent com a director del Cor Indika. El cor va voltar pels carrers i places del nucli antic interpretant un bon recull d'aquestes cançons tradicionals. 



La cantada de caramelles ja és tradició de pasqua als carrers de l'Escala, el Cor Indika s'encarrega de portar aquestes cançons tradicionals i de celebració de la primavera pels carrers i places del nucli antic. 

Enguany, aquesta cantada no ha tingut la vessant solidària dels darrers anys, i el cor s'ha centrat en transmetre l'essència de celebració de l'arribada de la primavera entre la currua de gent que els va acompanyar a cada plaça on van fer parada.  

La cantada de caramelles de Diumenge de Pasqua ha estat la darrera encapçalada per Ramon Manent, que encara aquesta temporada com la última en la direcció del Cor Indika. 

Manent encara aquest comiat com un tancament de cicle dins la seva trajectòria professional. Un punt i apart després d'un munt d'anys d'aprenentatge. 

El Cor Indika prepara ara 3 concerts quer serviran com a tancament de trajectòria d'en Ramon Manent al capdavant del cor. Un final que farà coincidir amb la celebració de La Festa de la Sal. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar