Publicitat
Publicitat

Afluència massiva de visitants per Setmana Santa a l'Escala

Satisfacció per la massiva afluència de visitants a l'Escala i la bona resposta en tots els actes programats durant la Setmana Santa que deixem enrere. El perfil nacional és el que ha predominat, com cada any en aquesta aturada festiva.

Dissabte i diumenge han estat els dies en què l'afluència turística ha estat més massiva de tot el cap de setmana. Tot i no disposar de dades fiables d'ocupació turística, sí que des de l'àrea de turisme s'ha ponderat que el perfil de visitants ha estat especialment nacional. L'entorn de La Platja ha estat on més s'ha notat la gran afluència de turisme, de fet, com cada any des de la reforma del front marítim. En temporades com aquesta, en què la Setmana Santa cau aviat, encara en mes de març, es nota una mica més de contenció per la incertesa del temps, que no garanteix la possibilitat de fer un bany al mar. L'ocupació ha ratllat el ple, especialment el cap de setmana, dissabte i diumenge.

Amb tot, les activitats programades han tingut aforaments espectaculars, des del Via Crucis del divendres a l'aplec de cinclaus d'ahir, passant per la Santa Gresca de dissabte o l'estrena dels concerts clàssics de diumenge, sense oblidar les jornades de futbol amb el MIC.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar