Publicitat
Publicitat

L'Escala podria començar a somiar amb unes promocions que serien històriques

Amb la victòria per 3 a 1 contra el Sant Cristòfol, l'Escala ha tancat la jornada a la sisena posició amb 39 punts, mateixa puntuació que el Prat que seria l'últim equip a disputar la promoció. El tècnic de l'Escala no vol parlar del play-off fins que la salvació no estigui confirmada.

L'equip d'Aday Benítez ha assolit la setena victòria en tretze partits contra el Sant Cristòfol per 3 a 1 amb els gols de Pime, Ibuki i Rami i ha tancat la jornada 27 amb 39 punts, mateixa puntuació que el Prat que seria l'últim conjunt que disputaria la promoció d'ascens a la Segona Federació. És la primera vegada que el conjunt escalenc trepitja la sisena posició.

L'Escala ha encadenat la segona victòria consecutiva contra dos equips, Grama i Sant Cristòfol, que van guanyar els escalencs a la primera volta al temps afegit.

El 2024 està essent més que bo. Els jugadors han jugat tretze partits, els quals set han acabat amb victòria, quatre amb empat i dos en derrota. És a dir, els d'Aday i Botxi han sumat 25 dels 39 punts possibles d'aquest nou any. 

Els triomfs han estat contra la Rapitenca, el Reus, el Girona B, el Vilafranca, la Muntayesa, la Grama i el Sant Cristòfol; els quatre empats contra l'Olot, Prat, Tona i Peralada i les dues derrotes contra Vilassar de Mar i Pobla Mafumet, una Pobla que va guanyar per un penal a l'inici de l'enfrontament. 

Una de les assignatures pendents era puntuar a fora i s'està assolint, victòria contra Vilafranca i Grama i empats contra Prat, Tona i Peralada. El de Sentmenat no pronunciarà encara la paraula play-off fins que no tinguin assegurada la salvació.

I pel que fa a l'infantil i l'aleví A accedien a la fase final del MIC. Els infantils queien eliminats als setzens per 3 a 2 després d'anar guanyant per 0 a 2 i els alevins empataven a 1 i cedien als penals per 3 a 4. 

L'infantil Roger Huertas ha estat el jugador més destacat amb quatre gols anotats. El dorsal 10 marcava en tres dels quatre partits disputats. Contra el 2011 Nal feia dos gols, contra l'EA Talent un i contra el VSJB FC, també un. Com a segon màxim golejador, Bruno Amodeo amb 3. Gran imatge també la dels porters Jordi Caball i Pau Serra. Van fer bones aturades durant els minuts que eren al camp. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar