Publicitat
Publicitat

L'infantil de l'Escala es classifica per a la fase final abans de rebre el València (3-5)

L'infantil del FC l'Escala s'ha classificat per a la següent fase de la categoria U13 del MIC després de superar l'EA Talent USA per 3 a 5. Els golejadors han estat Roger Huertas, Deymar Avila, Hugo Fernández, Bruno i Nacho Amodeo han estat. Els escalencs signen el dos de dos abans de rebre aquesta tarda contra el València.

D'aquesta manera celebrava l'infantil l'accés a la fase final del MIC. Això ha estat possible gràcies a la victòria d'infart per 3 a 5 contra l'EA Talent dels Estats Units. El partit, però, ha començat malament, els rivals s'han avançat en el minut 3 amb la diana d'Osagie Nosazena. L'escalenc Roger Huertas, al 12, ha posat l'empat a 1, resultat amb el qual arribaven al descans.

I a la represa, ha arribat la remuntada amb el gol de cap de Deymar Avila al minut 3. Poc després, l'EA Talent ha empatat a 2 gràcies a l'encert de William Henry. El minut 16 ha estat un gran minut, primer marcava Hugo Fernández amb un xut alt, potent i ben dirigit i segons després marcava Bruno Amodeo.

El final ha sigut èpic perquè els rivals posaven el 3 a 4 quan faltaven quatre minuts pel final. I al 25, al darrer minut, Nacho Amodeo sentenciava i donava a l'Escala la classificació a la següent ronda.

Els escalencs han signat el dos de dos, victòria per 0 a 4 contra el 2011 Nal i triomf per 3 a 5 contra l'EA Talent. Nou gols en dos partits.

Aquesta tarda a les 6, l'Escala tancarà la fase de classificació contra el València, que com l'equip escalenc arribarà al partit d'aquesta tarda sense haver perdut. Serà la lluita pel primer lloc d'aquest grup D.

El partit contra l'EA Talent el podreu seguir avui a dos quarts de deu per Canal10 Empordà i el partit contra el València, demà divendres. També podreu trobar els enfrontaments a la web.