Publicitat
Publicitat

Darrers assajos del Via Crucis Vivent de l'Escala

El Via Crucis Vivent ultima els assajos i preparatius per la representació de divendres a la nit. Els organitzadors estan pendents del cel, per l'amenaça d'una Setmana Santa amb temps molt variable. 



Un dels principals actes que s'organitzen per Setmana Santa és el del Via Crucis Vivent, que enguany arriba a la seva 14ena edició. La representació començarà demà divendres a les 22h a la Plaça de l'Església de Sant Pere amb l'escena del ram i acabarà amb la crucifixió a la Mar d'en Manassa. 

Un total de 150 persones representen el camí dolorós de Jesús cap el Calvari. Aquestes darreres setmanes s'han intensificat els assajos, amb la pluja com a acompanyant inesperat a inicis d'aquesta setmana. La passada nit es va celebrar l'assaig general on ja es va deixar tot llest i preparat per la representació de demà divendres.  

Els organitzadors del Via Crucis i també de la resta d'activitats estan pendents del cel. La setmana ha començat plujosa, però es preveu una treva fins avançat el cap de setmana. 

Els altres esdeveniments que miren clarament al cel són La Santa Gresca de Dissabte i l'Aplec de Cinclaus de Dilluns de Pasqua. L'Aplec arriba a la 43ena edició, una jornada on fins ara ja s'hi han inscrit 12 colles. Després del concurs i dinar la Cobla Baix Empordà oferirà a partir de les 16h la tradicional ballada de sardanes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar