Publicitat
Publicitat

Nacho Amodeo anota un gol olímpic en l'estrena de l'infantil al MIC (0-4)

L'infantil del FC l'Escala s'estrena amb victòria a la jornada inaugural del MIC. Els infantils superaven 0 a 4 el 2011 Nal dels Estats Units. Nacho Amodeo va fer un gol olímpic a la segona meitat. Abans de la diana, va fer l'assistència del segon gol a Roger Huertas, autor d'un doblet.

L'infantil s'ha estrenat amb una gran victòria per 4 a 0 contra el 2011 Nal dels Estats Units. A la primera part, els de Salam i Yati Baldeh van trencar l'empat a 0 inicial amb un golàs de Roger Huertas. La pilota la recuperava Deymar Avila a l'interior de l'àrea i l'esfèric va arribar a peus de Huertas. El dorsal 10 no s'ho va pensar dues vegades i va treure's de la butxaca un gran xut que va anar per sobre del porter. 

Les altres tres dianes les vam veure a la represa. De nou, Huertas tornava a marcar. Va rebre una bona assistència del capità Nacho Amodeo. El xut va ser des de pràcticament a l'interior de l'àrea petita. La segona meitat començava millor que la primera. Nacho a més d'assistir també va marcar i no un gol qualsevol va ser un gol, va ser un gol olímpic. Un gran servei de córner. 

I el seu germà Bruno no volia quedar-se enrere i va tancar la llauna amb una diana amb el peu dret. El dorsal 11 estava sol davant del porter. Huertas va provar-ho de nou, però la pilota l'agafava el porter i el xut de falta de Bruno no anava entre els tres pals. Bon resultat per començar. La primera jornada ens deixava la primera sorpresa, el Liverpool va perdre 1 a 2 contra el Canarios.

I pel que fa a l'aleví del FC l'Escala doncs també debutava amb un triomf contra el San Diego per 2 a 1 amb els gols de Bru Crespo i Aritz Fernández. I l'Empúries perdia 11 a 0 contra YSGEM japonès.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar