Publicitat
Publicitat

Una animalada de cartellera

Aquesta setmana s'estrena 'The Beast (La bestia)', una pel·lícula de ciència-ficció protagonitzada per una dona que viatja a les seves vides passades. Dos monstres mítics col·laboren a 'Godzilla y Kong: El nuevo imperio'. I les plataformes amb tota la carn a la graella, aquesta setmana es nodreixen de propostes típiques de Setmana Santa.

Les sales de cinema s'omplen de novetats per aprofitar les festes de Setmana Santa, entre elles s'estrena 'The Beast (La bestia)' una proposta que fluctua entre la ciència-ficció al melodrama romàntic, passant pel thriller polític. En un futur dominat per la intel·ligència artificial, les emocions s'han convertit en una amenaça. Per alliberar-se'n, la jove protagonista decideix purificar el seu ADN en una màquina que la submergirà en les seves vides passades. En tres períodes diferents, 1910, 2014 i 2044. Allà es retroba amb el seu gran amor, però les conseqüències poden ser desastroses. 

L'estrena més mediàtica serà 'Godzilla y Kong: El nuevo imperio', la saga monstruosa s'ha convertit en un festival de diversió pel públic convertit els dos titans en pur espectacle visual. Ara els dos monstres mítics hauran d'unir forces, per acabar amb una amenaça colossal amagada dintre de la terra i salvar a la humanitat. La pel·lícula aprofundeix en la història d'aquests titans, els seus orígens i els misteris d'illa Calavera.

Setmana que també arribarà a la pantalla gran la història del duo Milli Vanilli, un duet musical convertit en un fenomen mundial, fins que es va saber tota la veritat: no cantaven ells. Un fet que va provocar un dels escàndols més comentats de la història de la música pop.

I pels més menuts s'estrena 'Un rey supermono' on un innocent déu, mico, ha d'aprendre a controlar les seves habilitats per evitar que les forces dolentes provoquin els caos. Una cinta basada en el clàssic llibre 'Viaje a l'Oeste' que va inspira entre altres a la mítica 'Bola de drac'. 

I si donem una ullada a les produccions per gaudir des del sofà de casa, doncs moltes d'elles giren al voltant de temàtica religiosa en són dos exemples. 'Testamento: La historia de Moises' a Netflix o la quarta temporada de 'Los elegidos' a Movistar+, l'ambiciosa història de Jesús de Natzaret en format sèrie. Però hi ha vida més enllà de la Setmana Santa, Netflix estrena la cinta esportiva basada en fets reals, 'El juego bonito'. On seguirem a un jugador de futbol que ha vist com la seva carrera professional el portava a competir a la copa del món dels sensesostre.

Prime Video també s'apunta els fets reals esportius amb 'Remando como un solo hombre' on serem testimonis del repte assolit per un equip de rem de Washington que van enlluernar el món el 1930 guanyant a les elits, lluitant de tu a tu amb les universitats de Cambridge o Oxford i arribant als jocs olímpics de Berlín de l'any 36. 

I amb un punt de fantasia, Disney estrena 'Renegada Nell' on seguim a Nelly una bandolera amb certes habilitats especials, que ha de procurar per la seva família i netejar el seu nom. Doncs ha estat acusada d'un assassinat que no ha comès.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar