Publicitat
Publicitat

Setmana Santa amb bones perspectives, però amb un ull posat al cel.

L'Ajuntament de l'Escala i diverses associacions han preparat una Setmana Santa farcida d'activitats, entre les que destaquen el XIV Via Crucis Vivent i La Santa Gresca. Els organitzadors i els comercients ultimen preparatius mentre estan pendents del cel. 

Entrem de ple en els dies festius de Setmana Santa i com cada any l'Escala es prepara per acollir la primera remesa important de visitants. És el tret de sortida a la temporada més turística del municipi, que ja s'allargarà ben bé fins Tots Sants. 

Si bé es cert que al llarg de tota la setmana ja es veu més moviment pels carrers i platges, serà a partir de demà quan es preveu l'arribada més important de gent a l'Escala. Uns dies festius on tant l'Ajuntament com diverses associacions han organitzat un bon programa d'activitats. 

Més enllà dels clàssics per aquestes dates, cada cop es pensa més en un programa per un públic familiar. 

A les que hem d'afegir l'oferta d'activitats culturals, com visites guiades i concerts. 

El sector empresarial i turístic també es prepara per aquest inici de temporada. Preveuen que els establiments hotelers i els comerços rebin un bon nombre de clients, però amb la incògnita de com pot afectar una  previsió meteorològica amb canvis.

Després d'aquests quatre dies tan intensos, el teixit comercial ja es prepara per encarar la temporada del turisme de  platja, que donarà el tret de sortida al maig. 

l'Ocupació turística al global de la Costa Brava per aquests dies s'estima entre el 80 i 90%. Es preveu que surtin de l'Àrea Metropolitana de Barcelona més de 370.000 vehicles, que se sumen als més de 400.000 que ja van sortir el darrer cap de setmana de Rams. El Servei Català de Trànsit començarà demà el dispositiu especial per aquestes vacances de Setmana Santa. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar