Publicitat
Publicitat

Les inscripcions pel Campus Jove de l'Escala s'obren del 8 al 12 d'abril

Del 8 al 12 d'abril s'obriran les inscripcions per participar aquest estiu al Campus Jove de l'Escala. Els tràmits es podran realitzar de forma telemàtica, a través d'un codi QR que s'habilitarà a la pàgina web de l'Ajuntament, o de manera presencial només el dia 8 en horari de cinc a vuit de la tarda a l'Espai Jove l'Esbotzada.

El Campus Jove de l'Escala, que es dirigeix als adolescents d'entre 13 i 17 anys, seguirà la mateixa dinàmica de les anteriors edicions. En aquest sentit, el servei s'estructurarà per quinzenes amb un màxim de 40 places, i l'horari serà de nou del matí a una del migdia, exceptuant una activitat quinzenal de tot un dia de durada. Aquesta setmana, de fet, s'ha emprès una reunió per ultimar els detalls del funcionament d'aquest campus d'estiu.

Les inscripcions restaran obertes des del vuit d'abril, a partir de les cinc de la tarda, i s'allargaran fins al dotze. Els tràmits es podran fer en línia, a través d'un codi QR que s'habilitarà a la pàgina web de l'Ajuntament, o de manera presencial, només el primer dia, de cinc a vuit de la tarda, a l'Espai Jove l'Esbotzada. Si es volen realitzar modificacions en les quinzenes seleccionades, des del consistori recorden que els canvis es podran efectuar, com a molt estirar, fins al 29 d'abril.

Enguany, el campus de l'Escala també participarà en la trobada comarcal jove d'estiu, que està programada pel 18 de juliol en el municipi. Paral·lelament, les colònies de l'última quinzena d'agost es pagaran a part i tindran un cost de vuitanta euros, que es podran abonar en el mateix moment de les inscripcions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar