Publicitat
Publicitat

Clubs com el Girona, València, Liverpool i Milà desfilaran pel Nou Miramar

Des de dimecres a divendres, l'Escala serà escenari de divuit partits del MIC de la categoria infantil. Els equips més potents seran el Girona, València, Liverpool, Milà i Olimpique de Marsella. El debut local serà demà dimecres a les set contra el 2011 Nal dels Estats Units. El partit més esperat és el del València, que serà dimecres a les sis.

Els equips més potents de la categoria infantil del MIC seran el Girona i el València, de la lliga espanyola; el Liverpool de l'anglesa; el Milà de la italiana i l'Olimpique de Marsella, de la francesa. 

De moment, només veurem a l'Escala al València i Liverpool i serà dijous a la tarda. La resta hi hauria opcions de veure'ls divendres als setzens i quarts de final. El Nou Miramar serà escenari de divuit partits. Els escalencs debuten demà dimecres a les set a casa contra el 2011 Nal dels Estats Units. Dijous jugaran al matí i a la tarda. A les 11 s'enfrontarà contra l'EA Talent i a les 6 contra el València. L'equip escalenc serà una selecció de jugadors de l'infantil A i B.

{{ tall Salam, coordinador del futbol base }}

Els tres partits del FC l'Escala seran enregistrats íntegrament per Canal10 Empordà i seran emesos dimecres, dijous i divendres a dos quarts de deu de la nit. I fora de l'Escala jugaran els dos equips alevins, l'Escala i l'Empúries. L'Escala s'estrenarà conra l'Albion demà a les cinc a Palamós i l'Empúries debutarà contra l'YSGEM japonès a les sis, però a Sant Antoni de Calonge.

Les finals del MIC es disputaran dissabte i diumenge d'un torneig que comptarà amb 412 equips dels cinc continents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar