El FC l'Escala remunta el gol de la Grama i ja és vuitè

El FC l'Escala ja és vuitè després de superar la Grama per 1 a 2 amb els gols de Pime i Xavi Aparicio. Ha retornat a la banqueta el tècnic Aday Benítez. Aquesta ha estat la tercera victòria fora del Nou Miramar. També bones notícies pel segon equip. Els de Salam guanyaven 3 a 0 al Jafre de Salvat i són més líders que mai.

El FC l'Escala ha de remuntar la diana de Dani Palomeque per emportar-se els tres punts del camp de la Grama. Els d'Aday Benítez i Botxi Minic han guanyat 1 a 2 amb els gols d'Eric Pimentel i Xavi Aparicio. Els anxovers, que no han comptat amb el sancionat Pablo Calvete, passen pàgina de la derrota de la jornada passada contra la Pobla Mafumet. Els escalencs abandonen la desena posició, ara són vuitens. Tenen la promoció d'ascens a tres punts i tenen set punts de marge respecte al descens.

La Grama continua encallada, ha guanyat un dels últims vuit partits, en canvi l'Escala ha guanyat tres dels últims cinc enfrontaments.

Pel que fa al segon equip, els de Salam mantenen el liderat del grup 2 de la Quarta Catalana després de superar per 3 a 0 al Jafre de Salvat amb un hattrick de Robert Fernández. El dorsal 9 obria la llauna al minut 23 i la tancava al 79.

En el partit de la primera volta, empat a 2; el de la segona, triomf clar de l'Escala.

En relació amb el juvenil preferent ha perdut 1 a 4 contra el Vic. El gol de l'honor el signava Biel González a la segona part. Aleix Barris va tenir la diana a tocar. Els de Xevi Donat i Javi Valero, que per cert no eren a la banqueta per sanció, jugaven amb un jugador menys arran de l'expulsió d'Anas al minut 22, moment en què rebia la segona targeta groga.

Qui sí que ha guanyat ha estat l'infantil A contra la UE Figueres per 1 a 0. Els escalencs, però, van patir. A la primera part, per exemple, el visitant Ivan Cuevas enviava la pilota al travesser i Pep Santiago fallava un penal. El gol va arribar al 53, gràcies a l'encert de Roger Huertas, minut en què els de Salam jugaven amb un jugador menys perquè Moha Belhajjia va ser expulsat. La nota negativa va ser la lesió del porter

L'Infantil B de David Puig empatava a 2 a Roses i el C superava amb nota el Cristianenc per 5 a 1 amb el doblet de Moha Lazoui i les dianes de Moha Ayman,  Adam Bounoua i Erik Rodriguez.