Publicitat
Publicitat

L'Escala crearà el Consell de la Gent Gran

L'Escala crearà el Consell de la Gent Gran. És una de les conclusions derivades del procés participatiu del projecte +60. També s'ha presentat un quadre d'activitats que de manera regular s'aniran fent en les diferents èpoques de l'any. 

El passat mes de desembre es va engegar un procés participatiu que tenia per objectiu recollir les inquietuds de les persones més grans de 60 anys, per d'aquesta manera poder programar un calendari d'activitats vinculades a les seves propostes i necessitats.Aquest matí s'han presentat els resultats del procés, que com a conclusió ha agrupat les propostes de la gent gran en sis àrees: salut, mobilitat, espais públics, accessibilitat, serveis i comunicació.Amés d'activitats, un gran nombre d'inquietuds, de les 250 persones que estan inscrites al programa +60 de l'ajuntament, eren en altres àmbits, cosa que ha fet pensar en la creació en breu del Consell de la Gent Gran.Pel que fa a les activitats més demanades s'ha presentat un quadre de distribució de propostes per tot l'any, de manera que sigui una programació regular, amb propostes relacionades amb salut, gastronomia, cultura, art, xerrades informatives, adaptació al món digital i d'altres més transversals.

Són propostes adreçades a persones de més de 60 anys que són actives.S'explicava que es treballa en propostes per a persones més grans que no tenen tanta mobilitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar