Publicitat
Publicitat

l'Assemblea del Club Tennis l'Escala fa un bon balanç de curs

L'Assemblea Anual del Club Tennis l'Escala fa un bon balanç del curs de 2023 i clou l'any amb 170 socis, 21 més que el període anterior. Es destaca la bona gestió del club i les instal·lacions però els socis reclamen una millora en la gestió de reserves de les pistes. 

Nit plàcida ahir al Club Tennis l'Escala, l'Assemblea Anual Ordinària de Socis va posar sobre la taula el balanç de l'any 2023, un curs on els socis de l'entitat han escalat fins als 170 membres. 

La junta es mostra satisfeta tant pel balanç com també per l'assistència a l'assemblea. 

L'any 2023 el Club Tennis l'Escala va poder fer diverses millores a les pistes, inaugurar una nova pista de pàdel i també posar en servei el nou bar de l'entitat, estrena que també ha estat molt ben rebuda pels socis i sòcies. 

Segueix, però, la inquietud dels socis, pel que fa a la reserva de les pistes. Al torn de precs i preguntes els assistents van manifestar  que hi ha una descompensació entre les pistes que es destinen a formació i cursos i les que es poden reservar. 

Hi va haver compromís per part de la junta en buscar solucions a aquesta gestió i per part dels socis hi va haver un agraïment unànime a la bona tasca desenvolupada per la junta actual. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar