Publicitat
Publicitat

La nova seqüela dels Caçafantasmes arriben a la pantalla gran

Anthony Hopkins protagonitza 'Los niños de Winton', una de les estrenes més destacades de la setmana juntament amb 'Cazafantamas: Imperio helado'. Torroella obre una setmana de novetats diàries, tot aprofitant la festivitat de Setmana Santa.

Les sales de cinema de proximitat s'omplen amb propostes variades per a tots els públics, entre elles destaca 'Cazafantasmas: Imperio helado' els protagonistes tornen a la mítica estació de bombers de Nova York. I és que amb els esdeveniments d'Oklahoma ja superats, ara l'equip de Caçafantasmes torna allà on va començar tot. Quan un artefacte invoca a un exèrcit de fantasmes ,caçafantasmes nous i antics hauran d'unir forces per protegir la seva llar.

Qui també torna és el gran Anthony Hopkins, ho fa amb el drama biogràfic basat en fets reals 'Los niños de Winton'. El fa un recorregut per la vida del jove inversor de borsa britànic Nicholas Winton qui va ajudar a rescatar desenes de nens dels nazis abans de la Segona Guerra Mundial. Cinquanta anys després,viu turmentat pel record dels petits que no va poder salvar, i es culpa de no haver-hi pogut fer més.

Preestrenada al passat Festival de Màlaga també hi trobem la comèdia espanyola 'La familia Benetón'. Leo Harlem és Toni, un home solter i sense fills que ha fugit de la família tota la vida. Després de la mort de la seva germana, es converteix en el tutor temporal dels seus cinc fills adoptats: cada un d'un país diferent. Toni descobrirà la paternitat, les diferències culturals i el significat de la paraula família de cop.

Torroella tot aprofitantla festivitat de Setmana Santa, estrena pel·lícules noves cada dia del 22 al 31 de març. La segona part de Los tres Mosqueteros, Kung Fu Panda 4 o Desconocidos són algunes de les estrenes. Aquest cap de setmana hi desembarca la comèdia espanyola 'Políticamente Incorrectos'una sàtira política del desenvolupament d'una campanya electoral, on tot està controlat fins que un membre de la Nova esquerra i un de l'Espanya liberal s'emboliquen sentimentalment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar