Publicitat
Publicitat

Els d'Aday es desplacen al camp de la Grama i els de Salam reben el Jafre de Salvat

Aquest cap de setmana només serà protagonista el futbol, ja que tennis taula i bàsquet descansen. El primer equip té un exigent partit contra la Grama després de perdre contra la Pobla Mafumet i el segon rep la visita del Jafre de Salvat, el primer equip que va aturar a l'Escala a la primera volta.

El FC l'Escala afronta el cinquè desplaçament de la segona volta. El rival és la Grama, un equip que va guanyar al Nou Miramar el passat 5 de novembre i que té tres punts menys que els d'Aday Benítez, que tornarà a asseure's a la banqueta després dels quatre partits de sanció. Els escalencs són desens amb 33 punts i els barcelonins, dotzens amb 30.

Pel que fa al segon equip, els de Salam reben la visita del Jafre de Salvat aquest diumenge a casa a les quatre de la tarda després d'haver guanyat La Pera per 1 a 2 i assaltar la primera posició. En el partit de la primera volta, el Jafre va ser el primer equip que va aturar a l’Escala durant la primera volta. Van empatar a 2. Els de Marquet, en aquell moment, encadenaven set victòries consecutives. 

En el món aquàtic hi ha programat per a demà dissabte al matí la jornada de portes obertes-Dones al Mar. Ho organitza el Club Nàutic l'Escala amb l'objectiu d'apropar diversos esports nàutics al públic femení.

I en relació amb els primers equips de tennis taula i de bàsquet aquest cap de setmana descansen. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar