Publicitat
Publicitat

Dissabte La Batuscala celebra el desè aniversari amb un munt d'activitats

La Batuscala celebra el desè aniversari amb un munt d'activitats. S'han programat fins a 5 cercaviles simultànies a l'entorn del nucli antic amb 5 colles convidades. Quatre cercaviles més dins un GotiBirra amb actuacions a quatre places i un fi de festa final a la Sala Polivalent amb 3 concerts.

Aquest dissabte a partir de les 4 de la tarda comencen les activitats de celebració del desè aniversari de La Batuscala..Tot plegat comença amb l'arribada del grup d'animació a la Platja amb l'embarcació de Creuers Mare Nostrum.Hi participen cinc colles més que han estat convidades: la colla gegantera de l'Escala, els Voltors de la Bisbal, la Tramuntakada de Figueres, la Toca Samba d'Aspet, a França,  i els Grallers del Montgrí.Cadascuna farà un recorregut diferent pels carrers del nucli antic fins coincidir a Plaça Pekin i més tard a la Plaça de l'ajuntament.A partir de les 9 comença el GotiBirra, de nou amb rutes diferents per cada colla i que compta amb la col·laboració de fins a 4 establiments que oferiran un got de cervesa als participants.

Ja a la Sala Polivalent continuarà la festa amb tres actuacions, començant aproximadament a les 11 del vespre.La Batuskala espera que molta gent participi de totes les activitats per gaudir d'una celebració ben completa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar