Publicitat
Publicitat

Arriba una nova temporada dels Clàssics

El divendres dia 31 de març es donarà el tret de sortida a una nova temporada dels Clàssics l'Escala-Empúries, que s'allargaran fins passat l'estiu. En destaca la gran varietat de propostes i el nivell dels músics que s'han programat.

És a punt de començar una nova temporada del Festival de Música Clàssics l'Escala-Empúries, una temporada amb un total de 15 concerts entre el 31 de març i el 14 de setembre.La organització va a càrrec de l'Associació Cultural Pau Casals, amb el patrocini de l'Ajuntament de l'Escala i amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat i de la Diputació de Girona.És una edició ben especial, cosa que ja es nota al primer dels concerts, tant pel que fa al programa com pel nombre de músics que hi intervenen. Pel que fa al programa global dels clàssics és molt complet, amb una gran varietat de propostes.En destaca el nivell dels músics.

Els Clàssics , com en edicions anteriors es passejaran per diferents escenaris.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar