Publicitat
Publicitat

L'Escala B defensarà el liderat contra el Jafre abans de visitar Camallera i Vilamalla

L'Escala B defensarà el liderat contra el Jafre de Salvat abans de visitar Camallera i Vilamalla. Els de Salam estaran atents també al duel entre Verges contra el Vilamalla, dos equips que també lluiten per guanyar el grup 2 de la Quarta Catalana. Quan queden vuit jornades, quatre equips lluiten pel títol.

El segon equip de l'Escala continua essent un dels clars candidats a proclamar-se com a flamant campió del grup 2 de la Quarta Catalana. Les tres properes jornades podrien ser decisives perquè l'equip de Salam haurà d'enfrontar-se contra equips que van posar dificultats als escalencs en el partit de la primera volta. Estem parlant del Jafre, Camallera i Vilamalla respectivament. 

El duel contra el Jafre serà a casa i contra Camallera i Vilamalla seran a fora. El màxim golejador blaugrana, Robert Fernández, diu que el partit més important és el d'aquest diumenge a les 4 contra el Jafre, l'equip de Salvat, exentrenador del futbol base i exdirector esportiu del primer equip en l'etapa de Miquel Bosch com a president. 

1/3

El plat fort d'aquesta jornada serà el Verges contra el Vilamalla. L'objectiu de la segona volta és guanyar als rivals directes, cosa que no es va assolir al complet a la primera volta. Seria l'assignatura pendent del segon tram del curs. A la primera volta, victòria contra el Verges, empat contra el Vilamalla i derrota contra el Camallera. Al partit de tornada derrota contra el Verges i veurem què passa als camps del Camallera i Vilamalla respectivament.

  4

L'Escala és el líder amb 51 punts, el Verges és segon amb 49, tercer el Vilamalla amb 46 i quart el Camallera amb 45. Els de Salam són el segon equip més golejador amb 58 i és també el segon equip menys golejat amb 24.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar