Publicitat
Publicitat

Albert Pons a la Casa de la Vila

En Comú l'Escala marca perfil respecte la resta de grups de l'oposició defensant les taules de treball pactades amb l'equip de govern. En la primera celebrada fins ara es van debatre mesures d'igualtat en els àmbits de l'esport i la joventut, urbanisme i aprofitament d'aigües. Albert Pons veu poc probable que Ensenyament concedeixi un cicle de formació professional a l'Escala.

El regidor d'EnComú l'Escala s'ha mostrat satisfet de la primera taula de treball endegada amb el govern municipal, un mecanisme de diàleg obert amb el qual es diferencien de la resta de grups polítics municipals.

Per aquest any 2024, govern i Comuns s'han compromès a convocar tres taules de treball. A la primera, es van tractar mesures referents a polítiques d'igualtat en l'àmbit de l'esport i de joventut, temes d'urbanisme i d'aprofitament d'aigües. 

Els acords que es vagin concretant amb aquestes taules de treball han de cristalitzar la tardor vinent en el pressupost 2025. De moment s'ha reunit només una de les tres taules de treball pactades. En queden encara dues, doncs, per convocar.

Les taules de treball van ocupar el gruix de l'entrevista d'aquesta setmana al programa La Casa de la Vila, on Pons va parlar també d'Ensenyament i de la mai assolida aspiració que l'Institut de l'Escala acabi acollint un cicle de formació professional. Per a Pons, la tendència del departament d'Ensenyament va en sentit contrari.

L'entrevista íntegra es pot encara seguir en les successives reemissions per Canal 10 Empordà, o a qualsevol hora a través del web canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar